Hva er årsaken til matallergier

Hva er årsaken til matallergier ?

Hva er årsaken til matallergier ?

    Matvarer som forårsaker matallergier
Matallergener kan føre til en alvorlig tilstand - en utslett, alvorlige anafylaktiske reaksjoner, åndedrettsstans, tap av bevissthet.
100% av folk minst én gang i sitt liv hadde en spesiell allergisk reaksjon, selv om du ikke er allergisk.
Immunologer produkt 8 ble isolert som en ekte matallergener som forårsaker allergiske reaksjoner av 93%:håndkøb
- sitrus
- egg
- Sjokolade
- Soya
- Fisk og sjømat
- Melk
- Peanuts og hasselnøtter
- Hvete

    Mastceller, oppfylt med allergenet, og begynner å sprekke frigjøre histamin, noe som fører til utvikling av ødem. Det er forbundet med hevelse i fare for allergi. Når angioødem, anafylaktisk sjokk, hovne luftveier, kan resulterer i slutter å puste.

Tegn på utbruddet av en allergisk reaksjon, livstruende:
- Pustebesvær
- En kriblende følelse på de slimete kan si som begynner å utvikle ødem.




link1
link2