Nysing og allergi

Nysing - en fysiologisk funksjon av beskyttende ubetingede reflekser, som manifesterer seg ved å fjerne fremmede partikler som støv eller slim fra luftveiene.

Nysing og allergi


   Allergisk sykdom - en sensitiv reaksjon av immunitet, som er dannet som en respons på spesifikke faktorer fra det ytre miljø, hvilket organ anser som farlig eller potensielt farlig. Inflammasjon i den mukøse membran som linjer i hulrommet i nese - rhinitt - dette er en av de mest vanlige allergiske sykdommer hos mennesker, som er manifestert ved nysing, og iblant kløe i øyet. Distinguished flere kliniske former for rhinitt, som hver har sine egne særtrekk.håndkøb

   Allergisk rhinitt - en kronisk sykdom, er det basert på medierte inflammatoriske responser, noe som provoserte rammet allergiske agenter i neseslimhinnen. Manifest slimete utflod fra nese, hoste, nysing.

   Vasomotorisk rhinitt - en sykdom av en kronisk natur, men i det spesifikke tilfelle av overfølsomhet vises ikke under påvirkning av allergiske faktorer, og som et resultat av ikke-spesifikk endogene eller eksogene faktorer.


link1
link2